Sayfalar

Dilforum

Bugün sizlere, Rusça ile ilgili sorunlarınıza cevap ararken kullanabileceğiniz bir forum olan Dilforum’dan bahsedeceğim.

Bu forumun adresi: http://www.dilforum.com/ . Sadece Rusça değil, pek çok dil için kullanabileceğiniz bir forum. Üyeler dillerle ilgili farklı konulardaki, görüşlerini, sorularını, kaynaklarını, cevaplarını forumda paylaşabiliyorlar. Üye olmayıp, dışarıdan gelen ziyaretçiler, sadece yazılmış olanları okuyabiliyor. Ayrıca, üyeler kendileri için, kısa ve basit bir profil oluşturabiliyor, grup kurabiliyorlar. Diğer üyelerle özel olarak measajlaşabilecekleri bir de araca sahip oluyorlar. Rusça ile ilgili olan Rusça ve Lehçe Forumu. Onun adresi de http://www.dilforum.com/forum/rusca-ve-lehce-forumu/ . Foruma üyelik ücretsiz ve çok basit.

Dil ile, dili öğrenmekle ilgili sorularınıza yanıt bulabileceğiniz, tartışmalara katılabileceğiniz bir ortam. Bir göz atmaya değer…

Yayın Tarihi: 12.Ocak.2011, Çarşamba

3 yorum:

  1. tam olarak alakalı olmasa da bir de www.livemocha.com diye bi site var belki biliyorsunuzdur. yüzde yüz verimli olmasa da vakit geçirmesi eğlenceli bence.

    YanıtlaSil
  2. esub dogru demis-var bi site oyle-ve de guzel :)

    YanıtlaSil
  3. ha bi de yukardakini ben yazmistim aslihan-ben tamer

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.